Публикация

Дядо Коледа раздаде подаръци в Медицински университет – Варна

Дядо Коледа раздаде подаръци в Медицински университет – Варна

Дядо Коледа пристигна с шейната си от Лапландия в МУ – Варна на 20 декември и зарадва с подаръци стотици деца на служители на висшето учебно заведение в навечерието на коледните празници. Добрият старец беше посрещнат с голяма радост от деца, елфи, джуджета, родители, студенти и преподаватели. Край украсената коледна елха настроението на всички беше празнично, с много усмивки, музика, забавления и подаръци за най-малките.


Специален поздрав към публиката, Дядо Коледа и неговите сръчни помощници поднесоха младите творци от литературен клуб „Касталия“ към Общински детски комплекс – Варна, с ръководител Магдалена Маркова. Те участваха в празничната програма с авторски творби, които написаха и посветиха на Рождество и на Дядо Коледа.

Усмивките и доброто настроение в коледната програма внесоха артистичните студенти от театралната трупа на МУ – Варна

Те се превъплътиха в ролите на приказни герои и забавляваха деца и възрастни с коледни приказки и истории за елфи, елени и джуджета.


На празника звучаха любими коледни песни, в изпълнение на талантливите студенти от МУ-Варна Виктория Гаджемова, 3 курс специалност „Медицина“, и първокурсничката от специалност „Медицинска козметика“ в Медицинския колеж Виктория Благоева. За гостите на тържеството бе организирана и коледната изложба с детски рисунки „Виждам Коледа“.


На всички деца Дядо Коледа пожела да са здрави и ученолюбиви, да вършат повече добри дела през Новата година и с усмивка да правят всичко, което им доставя радост и удоволствие.

Коментари