Публикация

Кметът на Пловдив с поздравителен адрес до д-р Веселина Кабакчиева

Кметът на Пловдив с поздравителен адрес до д-р Веселина Кабакчиева

Кметът на Пловдив Костадин Димитров изпрати поздравителен адрес на хирурга от болница „Медлайн“ д-р Веселина Кабакчиева.

 

От името на община Пловдив, на вашия пациент Георги Желязков Димитров от град Белослав, област Варна и лично от свое име

бих искал да изразя дълбоко уважение за изключителната ви отдаденост и професионализъм,

проявени по време на лечението му, се казва в него.

 

Кметът подчертава, че посветеността на професията и отношение към пациентите на д-р Кабакчиева са вдъхновяващи. Димитров е получил не само първокласна грижа, но и огромна подкрепа, което го е накарало да изпрати писмо до община Пловдив. В него той се обръща към кмета с молба да поздрави невероятния професионалист и човек от частната пловдивска болница.

 

Сигурен съм, че

и занапред ще продължавате да работите с такава неизчерпаема енергия,

внимание и професионализъм и ще носите радост и надежда на Вашите пациенти и близките им, заявява кметът Димитров и отправя пожелания за здраве, личностно и професионално развитие, както и много нови успехи.

 

Д-р Кабакчиева е от младите лекари в МБАЛ „Медлайн“. От първия ден на практиката си е отдадена на професията си.

Винаги се е отличавала със стремежа си към търсене на иновации,

за да подпомогне диагностиката и лечението на болните, както и да им спести страданията. Специализира в една от слабо застъпените, но трудни и търсени от много пациенти области на хирургията – трудно зарастващите рани. При нея идват болни от всички краища на страната, повечето след като години наред са търсили спасение в различни лечебни заведения у нас.

 

Писмото на кмета Димитров ме изненада приятно и ми донесе огромна радост, защото е признание за моите усилия, заяви д-р Кабакчиева.

Коментари