Публикация

Безплатни прегледи в МБАЛ "Козма и Дамян"

Специалисти по УНГ болести и Хирургия от МЦ „Св. Св. Козма и Дамян“, гр. Пловдив организират кампания на безплатните прегледи по случай празника на светите лечители безсребърници и чудотворци Козма и Дамян.


 

Тя ще се провежда през целия месец ноември, всеки вторник и четвъртък от 14.00 до 16.00 часа в МЦ „Св. Св. Козма и Дамян“, на бул. „Освобождение“ № 79 в ЖК „Тракия“. За прегледите не се иска направление от личен лекар, единственото условие е желаещите да си запишат предварително час на тел.: 032/994-700

Пациентите с постоянно запушен нос или затруднено носно дишане ще могат да се консултират с един от най-добрите ни специалисти по УНГ болести и началник на отделението в МБАЛ „Св. Св. Козма и Дамян“ – д-р Д. Димитров. От инициатива ще могат да се възползват и деца, уточняват от медицинския център.

Д-р Димитров е завършил квалификационни курсове по езофагоскопия, бронхоскопия, микроназална ендоскопска хирургия и аудиология. Лекува глухота и намаляване на слуха при деца под и над 18 години, хронични заболявания на сливиците, тумори и стенози на ларинкса и трахеята, заболявания на слюнчените жлези и всички видове възпалителни процеси в УНГ областта.

А, имайки предвид, че есента е най-подходящия сезон за преглед при коремен хирург, поради смяна в хранителния режим и чести оплаквания от дискомфорт, в това число и оплаквания при болки в корема, хемороиди, херния, жлъчка и други сме осигурили консултация със специалист в областта на гръдно-коремната хирургия.

За целта МЦ „Св. Св. Козма и Дамян“ е определил д-р К. Влахов, специалист в областта на общата и гръдно-коремната хирургия. Д-р Влахов е с повече от 20 години стаж в областта на гръдната хирургия и работи също така в Клиника по Втора хирургия към УМБАЛ „Св. Георги“ ЕАД.

 

Коментари