Публикация

Хирурзи преглеждат безплатно в Пловдив

Хирурзи преглеждат безплатно в Пловдив

Консултациите са на 15 и 16 декември


Пациенти с недиагностицирани оплаквания в седалищната област и тазовото дъно, рецидивиращи хернии, проблеми с жлъчния мехур и други ще бъдат прегледани безплатно в клиника „Медикус Алфа” в Пловдив.

Специалисти ще приемат в хирургичния кабинет на 15 и 16 декември след предварително записване на тел. 032/634 463 и 0896 661 171. Не е необходимо направление, уточняват от лечебното заведение.

При установяване на заболяване хората ще бъдат насочени към допълнителни диагностични процедури за уточняване на състоянието и ще им бъдат предложени варианти за лечение.

„Хирурзите ни имат богат опит в диагностиката и лечението на най-честите проблеми в тази специалност - хернии, камъни и възпаления на жлъчния мехур, запушени жлъчни пътища, предракови и злокачествени образувания на дебело черво, хемороиди“, казват от „Медикус Алфа”. Клиниката разполага с модерно диагностично оборудване и предлага най-съвременните методи за миниинвазивно и безкръвно справяне с тези проблеми. 

Над 150 жители на Пловдив и региона са се възползвали от безплатните скринингови прегледи през изминалите седмици в лечебното заведение. Голяма част от пациентите са напуснали кабинетите на специалистите с изготвен терапевтичен план. Други са насочени за допълнителна диагностика.

Болницата съобщава още, че през 2017 г. ще продължи социално отговорната си политика за периодични безплатни прегледи.

Коментари