cover photo
От
04.04.24
До
06.04.24
София, България
ул. „Княгиня Мария Луиза“ 131, хотел Рамада, зала Опал
thumbnail

Академия по молекулярна патология и персонализирана медицина „Рак на бeлия дроб"

Здравно събитие,  Отворено

Академия по молекулярна патология и персонализирана медицина 2024 „Рак на белия дроб“ ще се проведе на 04-06.04.2024 в зала „Опал“, хотел „Рамада“, София.

 

Първите два дни на Академията ще бъдат в мултидисциплинарен формат. Експерти и водещи специалисти от всички медицински специалности, които участват в диагностиката, лечението и проследяването на пациентите с рак на белия дроб ще изнесат лекции, или ще участват в дискусионни панели. Специални гости на Академията ще бъдат проф. д-р Лука Брчич от Институт по патология, Медицински Университет, Грац, Австрия и д-р Арсела Прелаж от Instituto Nazionale dei Tumori di Milano, Италия. Ще се запознаете с най-новите постижения на прецизираната диагностика, съвременното лечение, скрининга и мониторинга на пациентите с рак на белия дроб, както и с приложението на изкуствен интелект и deep learning в диагностиката на белодробния карцином.

 

Третият ден ще бъде посветен на специализирано обучение по молекулярна дигитална патология на рака на белия дроб. Модератор ще бъде проф. д-р Савелина Поповска, дм – Ръководител Катедра „Патологоанатомия“, Медицински Университет Плевен, а водещ лектор ще бъда доц. д-р Свитлана Бачурска, дм – Началник Клиника по клинична патология, УСБАЛО, София.

 

Седмото издание на Академията по молекулярна патология и персонализирана медицина 2024 „Рак на белия дроб“ ще бъде подходящо за специалисти и специализанти по медицинска онкология, обща и клинична патология, молекулярна биология, медицинска генетика, образна диагностика, лъчелечение и радиохирургия, гръдна и онкологична хирургия, психоонкология, здравен мениджмънт и организация на здравеопазването.

 

Предварителната програма на Академията може да намерите на страницата на БАППМ и на страницата на Ню Ивент

Споделете:

0
Участници
0
Интересуващи се
Започва на: 04.04.2024 13:00
Свършва на: 06.04.2024 17:30
София, България
ул. „Княгиня Мария Луиза“ 131, хотел Рамада, зала Опал

Коментари

0
Участници
0
Интересуващи се
Започва на: 04.04.2024 13:00
Свършва на: 06.04.2024 17:30
София, България
ул. „Княгиня Мария Луиза“ 131, хотел Рамада, зала Опал