Публикация

Д-р Румен Кондов е удостоен с приза "Кардиолог - Лидер на мнение" за втората половина на 2023г.

Д-р Румен Кондов е удостоен с приза "Кардиолог - Лидер на мнение" за втората половина на 2023г.

Д-р Румен Стоянов Кондов заслужено спечели приза "Лидер на мнение" сред кардиолозите в CredoWeb за втората половина на 2023 г. Неговите мнения, поставени във виртуални формати, му донесоха общо 283 точки за импакт, като го нареждат на водеща позиция сред участниците в професионалните и обществени дискусии. Като носител на приза, д-р Кондов получава специален бадж,  който ще се показва в профила му в платформата.

 

Импакт точките се формират на базата на споделените мнения във вритуални формати и техните преглеждания, включвайки също харесванията и коментарите/отговорите от страна на останалите участници (вижте методологията).

 

Другите кардиолози, които се класират като подгласници на д-р Кондов, са: д-р Иван Кючуков (259 импакт точки), д-р Радка Иванова Петрова (242 импакт точки) и д-р Даниела Василева Пурчева (200 импакт точки).

 

Интересно е, че някои лекари успяват да привлекат вниманието на колегите си чрез епизодични участия с мнения или въпроси. Такива са д-р Анастас Стойков и д-р Юри Рангелов, чиито коментари са били прочетени от колегите им над 160 пъти.

 

Д-р Кондов е специалист по вътрешни болести и кардиология, който практикува в индивидуална практика в град Русе. Има интереси в областта на диагностиката и лечението на хипертонията и исхемичната болест на сърцето, дислипидемията и затлъстяването.

 

В интервю по повод получаването на приза той заяви:

Виртуалните събития в платформата ми помагат за професионалното ми развитие, тъй като темите, които се обсъждат се представят от най-добрите кардиолози. В създалите се дискусии се разглеждат данни от последните проучвания и се дават препоръки за диагностиката и лечението на социално-значими сърдечно-съдови заболявания".

 

Цялото интервю на д-р Кондов вижте ТУК!

Коментари