Публикация

Д-р Анастас Стойков с приз Лидер на мнение сред кардиолозите в CredoWeb

Д-р Анастас Стойков с приз Лидер на мнение сред кардиолозите в CredoWeb

Д-р Анастас Стойков се отличи като Лидер на мнение сред кардиолозите в CredoWeb за първата половина на 2023 г. Неговите мнения във виртуалните формати са му спечелили общо 715 точки за импакт сред другите участници в професионалните и обществените виртуални събития. Като носител на отличието той получава специален бадж, който ще се позиционира на профила му в следващите 6 месеца. 

 

Негови подгласници са: д-р Румен Кондов (623 импакт точки), проф. Снежана Тишева (459 импакт точки) и д-р Росица Пандева (358 импакт точки). Изключително силна позиция и голям интерес отчитаме и при коментарите на д-р Светлозар Сардовски и д-р Венецио Николов Нецов. (Виж методологията)

 

 

Д-р Стойков е специалист по вътрешни болести и кардиология. В продължение на 20 г. работи като асистент в Интензивно кардиологично отделение към Клиника по пропедевтика на вътрешните болести на Александровска болница, а от 10 г. практикува като кардиолог в доболничната помощ. Професионалните му интереси са в областта на хипертонията, ритъмните нарушения, сърдечната недостатъчност, коронарната болест. 

 

По повод връчването на приза той сподели:

За мен Credo e полезен с възможността всички заинтересовани участници в лечебния процес да изказват своето мнение, без да се допускат „неадекватни“ мнения, лични обиди и показване на „собственото превъзходство“. Има много въпроси, които може и трябва да се обсъждат в платформата. Например за цената на прегледите и на ВСД, заплащани от НЗОК. Според мен, те са на обидно ниско ниво и не отговарят на никакви пазарни механизми. Договарянето на НРД в голяма степен протича „на тъмно“, поне за специалистите от доболничната помощ. CredoWeb би била една добра възможност за дискусия преди подписването на поредния договор с НЗОК."

 

Вижте цялото интервю на д-р Стойков >>> ТУК>>>

 

 

Коментари