Публикация

Д-р Румен Кондов: В CredoWeb обменям идеи и опит с най-добрите кардиолози

Д-р Румен Кондов: В CredoWeb обменям идеи и опит с най-добрите кардиолози

Д-р Румен Стоянов Кондов беше отличен като "Кардиолог - Лидер на мнение" за втората половина на 2023г. По повод отличието той коментира ползата от дискусиите в платформата, както и някои от наболелите въпроси в каридологията.

 

Активно участвате в дискусии и уебинари в CredoWeb. Kак виртуалните събития подпомагат вашето професионално развитие?

 

- Виртуалните събития в платформата ми помагат за професионалното ми развитие, тъй като темите, които се обсъждат се представят от най-добрите кардиолози. В създалите се дискусии се разглеждат данни от последните проучвания и се дават препоръки за диагностиката и лечението на социално-значими сърдечно-съдови заболявания.

 

Има ли тема, която е важна и трябва да се разисква от кардиолозите в страната?

 

- Не мога да се спра на конкретна тема. Важно е всичко, което дава повече светлина по спорни въпроси и подпомага да се определи правилно поведението за преодоляване на терапевтичната инерция и определяне на индивидуалния рисков профил, както и вземане на отговорно решение относно бъдещето лечение на пациента.

 

Какво е мястото на CredoWeb във вашата практика?

 

- Определено платформата има положително място в моята работа! Препоръчвам CredoWeb на колеги ми, тъй като предоставя възможност в удобно време да се срещнем с най-добрите кардиолози и да споделим мнение и опит по въпросите, които ни вълнуват.

 

Какво бихте искали да има още в платформата?

 

- Определено искам да видя повече клинични случаи и споделен опит. Смятам, че ще е много полезно не само за мен, но и за всички колеги!

 

Защо д-р Румен Кондов спечели приза "Кардиолог- Лидер на мнение" за втората половина на 2023 г. прочетете >>>ТУК>>>

Коментари