Публикация

Д-р Таня Паунова е избрана за "ОПЛ - Лидер на мнение" за втората половина на 2023г.

Д-р Таня Паунова е избрана за "ОПЛ - Лидер на мнение" за втората половина на 2023г.

След оспорвано съревнование д-р Таня Паунова заслужено спечели приза "Лидер на мнение" сред общопрактикуващите лекари в CredoWeb за втората половина на 2023 г. Нейните мнения, поставени във виртуални формати, й донесоха общо 558 точки за импакт, като я нареждат на водеща позиция сред участниците в професионалните и обществени дискусии. Като носител на приза, д-р Паунова получава специален бадж,  който ще се позиционира в профила й в платформата.

 

Другите общопрактикуващи лекари, които се класират като нейни подгласници, са: д-р Радка Дончева с 522 импакт точки, д-р Здравка Ласева - Бояджиева с  485 импакт точки и д-р Дора Кулова с 452 точки за импакт.

 

Трябва да се отбележи и активността на д-р Десислава Асенова Велкова, дм и д-р Чавдар Чобанов, чиито еднократни мнения са предизвикали изключително голям интерес сред останалите участници във виртуални формати.

 

Импакт точките се формират на базата на споделените мнения във вритуални формати и техните преглеждания, включвайки също харесванията и коментарите/отговорите от страна на останалите участници (вижте методологията).

 

 

Д-р Таня Паунова е общопрактикуващ лекар в Козлодуй. Завършила е медицина в МУ - Плевен през 1994г., след което е работила като участъков лекар в родния си град. Специалност по обща медицина придобива през 2004г. Интересите й са основно в областта вътрешната медицина - кардиология, ендокринология, нефрология, пулмология и др.

 

В интервю по повод връчването й на приза тя сподели:

Виртуалните събития в CredoWeb ми дават възможност по всяко време, без отсъствие от работа, да поддържам знанията си и да научавам новостите в областта на медицината. Винаги имам стимул да изразявам мнение в платформата, защото така обменям опит с колеги от моята сфера и от всички сфери на здравеопазването." - сподели д-р Паунова.

 

Цялото интервю на д-р Таня Паунова вижте >>> ТУК >>>

Коментари