Публикация

Д-р Таня Паунова: В CredoWeb има всичко, от което се нуждае един лекар!

Д-р Таня Паунова: В CredoWeb има всичко, от което се нуждае един лекар!

Д-р Таня Паунова се отличи като най-активна сред общопрактикуващите лекари в CredoWeb и заслужено спечели приза "ОПЛ - Лидер на мнение" за втората половина на 2023 г. Тя не пропусна да сподели мнението си относно виртуалните събития в платформата и важните теми за съсловието.

 

Д-р Паунова, Вие активно участвате в дискусии в CredoWeb. Как виртуалните събития подпомагат вашето професионално развитие?

- Виртуалните събития ми дават възможност по всяко време, без отсъствие от работа. да поддържам знанията си и да научавам новостите в областта на медицината. Винаги имам стимул да изразявам мнение в платформата, защото така обменям опит с колеги от моята сфера и от всички сфери на здравеопазването. Участник съм в много професионални и обществени дискусии, а темите, които най-силно ме вълнуват са: артериална хипертония, ваксинопрофилатика, лечение на диабет и метаболитен синдром, онкология, превенция на социално-значими заболявания и др.

 

Какво ви стимулира да изразявате мнението си в платформата?

- Обменяйки идеи и опит мога не само да усъвършенствам знанията и уменията си като лекар, но и да си помагам при разрешаването на проблеми в пряката си работа.

 

Има ли тема, която е важна и трябва да се разисква от общопрактикуващите лекари в страната?

За мен е много важно да се дискутират актуалните проблеми в работата на общопрактикуващите лекари. Такава тема, например, е електронното здравеопазване, където трябва да се отчетат всички плюсове и минуси.

 

С какво CredoWeb се отличава от останалите здравни сайтове?

-  CredoWeb е различна от другите платформи, защото е винаги актуална, подробна и богата на дискусии. Задължително трябва да се отбележи и коректно отношение към участниците, което е основноплогащо за такъв тип сайтове.

 

Какво бихте искали да има още в платформата?

В CredoWeb има всичко, от което има нужда един лекар! Може би, трябва да се наблегне на още повече теми, свързани с пряката ни работа, както и на ”болните" теми в системата на българското здравеопазване, с които всички сме запознати.

 

Вижте защо д-р Таня Паунова бе избрана за "ОПЛ-Лидер на мнение" за втората половина на 2023г.
 

 

Коментари