Публикация

Европейски обучителен курс MOVEMENT DISORDERS започва на 12 декември 2014 г. в Пловдив

С форума Българското дружество на невролозите подпомага развитието на българските невролози


Българското дружество по неврология и Сдружение „Асоциация двигателни нарушения и множествена склероза” организира Европейски обучителен курс MOVEMENT DISORDERS. Той ще се проведе на  12 и 13 декември 2014 г., в хотел Рамада Пловдив Тримонциум, гр. Пловдив.

Една от целите ни е да подкрепяме професионалното развитие на невролозите в България, обяснява проф. Иван Миланов, председател на Българското дружество по неврология и на Сдружение „Асоциация двигателни нарушения и множествена склероза”. Според него  присъствието на специалистите  в курса ще помогне за разширяване на познанията им и ще бъде полезнo за бъдещата им дейност. 

Участниците във форума ще имат възможност да чуят на живо лекции от известни чужди специалисти - Prof. Olivier Rascol (France), Prof. Fabrizio Stocchi (Italy), Prof. Jamie Kulisevsky (Spain), както и доказани български специалисти.

Приложено ще намерите програма на събитието, както и регистрационна форма за участие. Попълненият формуляр да се изпрати на посочените в него контакти.

Прикачени файлове

Покана до специалистите по неврология от проф. Иван Миланов
Програма на Европейски обучителен курс MOVEMENT DISORDERS
Регистрационна форма за участие в курса

Коментари