Публикация

“Вита Ин Витро Център” подарява една ин витро процедура като част от съвместна кампания с Радио FМ+ „Слънчице и в твоя дом”

Крайният срок за подаване на документите е 20.10.2015 г.


"Вита Ин витро център” стартира кампания "Слънчице и в твоя дом” съвместно с Радио FМ+. На финала на кампанията центърът ще дари ин витро процедура на една двойка, избрана чрез жребий в присъствието на нотариус.

Можете да видите критериите за кандидатстване на www.invitro.vita.bg. Всяка двойка трябва да попълни декларация за кандидатстване, изтеглена от уебсайта и да я приложи на посочения там имейл. Крайният срок за подаване на документите е 20.10.2015 г. Жребият за теглене на двойката-победител ще се проведе на 2 ноември 2015 г., като ще бъде съобщен в предаването "Ива от сутрин до обед” по Радио FМ+.

Ще бъдат изтеглени три резерви в случай, че печелившата двойка не отговаря на поставените критерии на ин витро центъра, двойката се откаже от дарението или медицински причини не позволяват провеждането на съответната процедура.

През цялото време на кампанията на специално създадения имейл invitro@fmplus.net може да споделите своята мечта за дете, както и на FB страницата на радио FМ+. Повече за кампанията и дейността на Вита Ин Витро център ще научите в „Ива от сутрин до обед”, както и на Credoweb.bg.

За информация и въпроси, свързани с кампанията: 0882 060 433

"Слънчице и в твоя дом” – една кампания в подкрепа на борбата с репродуктивните проблеми!

Коментари