Публикация

Безплатни профилактични прегледи в МБАЛ "Доверие"

Доказано е, че здравословният начин на живот, ранната профилактика и ранната диагностика могат да помогнат за лечението на всяка една болест. Всеки проблем, открит навреме е решим и преодолим, а редовните профилактични прегледи спомагат за доброто здравословно състояние на всеки човек.


Като отговорна здравна институция, МБАЛ Доверие реши да обяви месец на превенцията срещу раковите заболявания,  предлагайки безплатни профилактични прегледи на следните дати:

 -  04 юни 2016 г., от 10.00 до 14.00 часа. ще бъде извършена профилактика - рак на гърдата от от д-р Атанасов, като като всеки желаещ ще може да се възползва както от преглед, така и от ехография на млечните жлези.

 -  04 юни, от 10.00 до 14.00 часа, д-р Трифонов ще извършва гинекологични-профилактични прегледи за ранна диагностика на онкологични заболявания при жените.

        -  25 юни, от 10:00 до 14:00 часа, МБАЛ Доверие ще предложи и безплатни профилактични прегледи и ехограф за рак на простатата. Профилактиката ще бъде извършена от д-р Дмитренко.

  Безплатните прегледи ще се извършват само след предварително записан час на тел.: 02/ 40 36 100 или онлайн на www.mbal.doverie.bg

Коментари