Публикация

Най-после са справих с болезнената менструация

Най-после са справих с болезнената менструация

Получихме писмо от една 43-годишна дама, което споделяме с вас


Получихме в електронната си поща писмо, което публикуваме без редакторска намеса. Благодарим на авторката, че ни дава обратна връзка за нашия продукт и сме щастливи, че се чувства добре, благодарение на него.

В следващите 2 месеца ще ви разкажем още много за ЛЕЙДИ ХАРМОНИЯ и симптомите, които се повлияват положително от този 100 % натурален продукт. Надяваме  се да бъдем полезни на всяка жена в усилията  й да е красива, със здрава и свежа кожа, да е  успешна в битката с целулита, да не страда от прекален дискомфорт по време на месечния цикъл и  да не преживява драматично менопаузата.

Ето по-долу и писмото:

Здравейте, 

Разбрах за Лейди хармония от Ралица Богданова от Монтана.  Искам да ви благодаря за продукта и да благодаря на нея, че ми го препоръча. Аз съм на 43 год. и цял живот съм с болезнена менструация. Не просто болезнена – има дни, в които не мога да изляза за работа, припадам, повръщам … въобще идилия. Изпивах на ден по минимум 3 спазмалгона или нош-па, 1-2 аулина и понякога и аналгин, за да предотвратя поне припадъците …  

Сега пия Лейди хармония трети месец /сутрин и вечер/. Още на първия месец ми изчезнаха оплакванията. От страх отново не отидох на работа, но …  не пих никакви други хапчета. Знам, че писмото ми звучи като онези тъпи реклами за чудодейни хапчета, ама това се оказа точно такова … Разбира се, препоръчах на други мои приятелки, даже купих на една от тях. 

Отново ви благодаря за Лейди хармония. 

Таня 

Коментари

Lady Harmonia
25 яну 2017 15:51

:-) Лейди Хармония съдържа силен антиоксидантен комплекс, който влияе на свободните радикали - едни от причинителите за остаряването на клетките. Освен това действието на екстрактите от Центела и Репей допълнително влияят на кръвообращението и изчистването на кръвта и лимфата. Последни проучвания сочат, че остаряването се дължи на натрупване на токсични вещества в организма. Ако специално се интересувате от този процес, можете да се запознаете подробно и с друг наш продукт - ДетоксиФайв. (http://detoxifive.com/stareeneto-se-dalji-na-toksini/)Желаем Ви здраве и усмихнати дни!

Значи има антиейджинг действие един вид, така ли?

Lady Harmonia
24 яну 2017 14:25

Здравейте, Маргарита! Благодарим Ви за вниманието! Както вече сте разбрала, причините за симптомите от ПМС, предменопаузата, менопаузата, целулита и много други симптоми са сходни и се коренят в хормоналния дисбаланс в организма. Това е и причината Лейди Хармония да бъде толкова широкоспекърен продукт. Всъщност регулирането на хормоналния баланс у жената има своето цялостно отражение върху редица функции - през протичането на нормалния цикъл и менопаузата, до нормалното състояние на нервната система и кожата.Сам по себе си, Лейди Хармония не съдържа хормони, но по плавен и естествен начин спомага възстановяването на хормоналния баланс в организма. Ще се радваме да ни се доверите и да споделите мнение. Желаем Ви много здраве и усмихнати дни!

Виждала съм рекламата по телевизията, но се радвам, че и тук попаднах на него и можах осъзнато да прочета повече за действието му. Някак си подсъзнателно мислех, че е само за жени в и пред менопауза, а сега разбирам, че е доста по-комплексен и важен за нас жените .

Продуктът е уникален!

Lady Harmonia
13 яну 2017 12:38

Здравейте, Валентина! Благодарим Ви, че споделяте за Вашия проблем. Тук принципът на действие е съвсем различен. Целта на продукта не е да действа болкоуспокоително, а по-скоро да въздейства върху причината, която поражда тези неразположения. Можете да опитате и после да споделите мнение. Много ще сме щастливи, ако успеем да Ви помогнем. Поздрави, здраве и добро настроение Ви желаем от сърце!

Чак сега виждам, че сте ми отговорили! Благодаря и за обясненията и за пожеланията, да Ви се връщат!

Никога не са ми помагали лекарства нито ношпа нито спазмалгони, аналгини и прочее, как точно да ми помогнат билките

Lady Harmonia
13 яну 2017 11:55

Здравейте! Благодарим Ви много за вниманието! Лейди Хармония е изцяло натурален продукт. Благодарение на своите билкови екстракти, той по естествен начин балансира хормоналните нарушения, с които са свързани много от неразположенията по време на менструалния цикъл. Такива са и силните болки и раздразнителността. Можете да го приемате по две таблетки на ден поне 2-3 месеца. С пожелание за здраве и усмихнати дни!

Лилия Благоева
13 яну 2017 11:41

Аз също имам кошмарен цикъл - особено първите два дни...мразя ги. Не помня да е минал и един месец без да съм пила боезболяващо. Пробвала съм билки, магнитна терапия обаче няма ефект. Това хапче как точно действа - като обезболяващо? Превантивно ли се пие или като те заболи? Има ли ефект върху цикъла, защото моя е прекалено обилен?