Публикация

Коментари

Благодаря много. В България има много хора, които страдат от висок холестерол и сърдечно съдов риск и сигурно си задават подобни на моите въпроси. За съжаление не винаги лекарите имат търпението и желанието да ни отговарят. Затова се опитваме и сами да се образоваме.

Здравейте, аз съм с прекарен исхемичен инсулт преди 7 години. Оттогава съм постоянно на лекарства за контрол на кръвното, синтром, правя си редовно липиден профил и в годинити са ми изписвали различни статини за понижаване на лошия холестерол. Но досега не са ми споменавали за Нолипид форте. Тук за първи път чета за този продукт. Може ли да се сравнява със статините, сходно ли е действието им, може ли да се взима паралелно със статини или пък само той ?

Нолипид форте
17 яну 2017 16:44

Здравейте, господин Антонов,Нолипид Фроте е природно средство за понижаване нивата на холестерола в кръвта с основна съставка поликозанол и множество клинични проучвания относно ефективността, безопасността и поносимостта му. Ефекта от приложението на Нолипид форте е сходен с този на статините. В скоро време, ще пуснем подробна статия с проучвания за ефекта на Поликозанол.Да, Нолипид Форте може да се приема за понижаване на високите нива на холестерол самостоятелно и в комбинация със статини, но това трябва да реши лекуващият ви лекар, спрямо стойностите на холестерола. Поздарави,д-р Анжелина ГеоргиеваДиректор медицински маркетинг