Последователи
д-р Юлий Спасов
д-р Йорданка Шопова-Врабчева
д-р Йорданка Шопова-Врабчева
Нервни болести / Неврология
д-р Делка Касабова
д-р Делка Касабова
Нервни болести / Неврология
д-р Даниела Ганева
д-р Даниела Ганева
Нервни болести / Неврология
д-р Венцислав Раянлиев
доц. Владимир Гончев, дм
Диляна Маринска
д-р Невин Месру Садъкова
д-р Невин Месру Садъкова
Общопрактикуващ лекар
д-р Кремена Маврова
д-р Георги  Славов, дм
д-р Георги Славов, дм
Нервни болести / Неврология
д-р Вера Семерджиева
Христина Музева
Христина Музева
Студент по дентална медицина
Карина Сталева
Карина Сталева
Студент по медицина
д-р Иван Иванов
д-р Иван Иванов
Анестезиология и интензивно лечение
д-р Златка Димитрова
г-жа Мариана  Колешева
д-р Десислава Янчева
д-р Десислава Янчева
Нервни болести / Неврология
д-р Здравка Василева
д-р Здравка Василева
Нервни болести / Неврология
д-р Даниел Гатев
д-р Даниел Гатев
Нервни болести / Неврология
д-р Данчо Василев Гурдев
д-р Данчо Василев Гурдев
Анестезиология и интензивно лечение
д-р Даня Люнгова
д-р Даня Люнгова
Нервни болести / Неврология
д-р Иво Ватев
д-р Иво Ватев
Обща медицина
д-р Петя Янкова
д-р Петя Янкова
Вътрешни болести
д-р Мари Кеворкян
д-р Мари Кеворкян
Нервни болести / Неврология
д-р Елена Терзиева
д-р Елена Терзиева
Нервни болести / Неврология
1 2