Публикация

VIOFOR ТЕРАПИЯ ПРИ БОЛКИ ПРИ МИГРЕНА И ТЕНЗИОННО ГЛАВОБОЛИЕ

VIOFOR ТЕРАПИЯ ПРИ БОЛКИ ПРИ МИГРЕНА И ТЕНЗИОННО ГЛАВОБОЛИЕ

Мъдростта на човешкото тяло се състои в това, че знае как да се грижи и да се лекува, започвайки от клетката


Хронично главоболие нарушава всеки ден живота на милиони хора по света, които обикновено се лекуват с лекарства. С иновативната технология Viofor JPS терапията при главоболия е изключително успешна при ежедневни 12 минутни процедури. В зависимост от степента на главоболие може да се изготви програма за Viofor терапия, която включва и 24 минутни процедури или терапии 2 пъти на ден. Траен резултат се наблюдава след 2 до 3 месеца, като много пациенти чувстват облекчение още след 1-вия месец и намаляват употребата на медикаменти, а 25% се разделят с лекарствата завинаги.
Тъй като хроничното главоболие и мигрена най-често са резултат от увреждане на нервите, мускулни наранявания или хормонални проблеми, при Viofor терапията с нискочестотно импулсно магнитно поле се регенерират клетките в тези зони и болките изчезват.
Ние от Viofor JPS сме ангажирани да ви помагаме да живеете възможно най-пълноценен живот, като ви предоставяме научно доказан и получил световен патент цялостен подход за лечение на главоболието и живот без болка.
Мъдростта на човешкото тяло се състои в това, че знае как да се грижи и да се лекува, започвайки от клетката!

Коментари