Публикация

Станислав Митров e първият победител на "Амбинор къп" за юноши (ВИДЕО)

В продължение на пет дни червените кортове на ТК "Левски" бяха арена на изключително оспорвани двубои, където битката се водеше буквално за всяка точка


Отлична организация, чудесно настроение и оспорвани битки – с това ще се запомни 11-тото поредно издание на „Амбинор къп“, с който започна новият тенис сезон на открито. 

Турнирът, организиран от фирма "Екофарм" ЕООД,  събра едни от най-добрите тенисисти в страната, които демонстрираха огромно желание и хъс за победа.

През тази година за първи се проведе надпревара за сътезатели до 16 години. Тинейджърите по нищо не отстъпваха на големите в желанието си да триумфират. В продължение на пет дни червените кортове на ТК "Левски" бяха арена на изключително оспорвани двубои, където битката се водеше буквално за всяка точка. 

На финала варненецът Станислав Митров се наложи над по-младия Никола Тупаров с 6:4, 6:1 и по този начин стана първият победител в "Амбинор къп" за деца и юноши до 16 години.

Акушерство и гинекология Вътрешни болести Гастроентерология Инфекциозни болести Кардиология Медицинска генетика и ембриология Неврохирургия Нефрология Образна диагностика Обща медицина Ортопедия и травматология Педиатрия Психиатрия Ревматология Социална медицина и здравен мениджмънт Спешна медицина Спортна медицина Съдова хирургия Токсикология Урология Фармация Хирургия Хранене и диететика тенис амбинор Амбинор къп ТК Левски Станислав Митров Екофарм ЕООД

Коментари