Последователи
д-р Антоанета Корчева
д-р Борис Борисов
д-р Борис Борисов
Вътрешни болести
д-р Веселина Русева
д-р Веселина Русева
Общопрактикуващ лекар
д-р Пепа Ралчева
д-р Иво Ватев
д-р Иво Ватев
Обща медицина
доц. Владимир Гончев, дм
д-р Свобода Орфани
Д-р Ангел Стоянов